Luijt Computers

Zeglis 5

1813 SG  ALKMAAR

Tel.: 06-53104546

E-mail: info@luijtcomputers.nl

Luijt Computers   -   Zeglis 5   -   1813SG  ALKMAAR   -   Tel.: 06-53104546   -   E-mail: info@luijtcomputers.nl
Eindelijk advies op maat!
Internet
De mogelijkheden van het internet zijn enorm
maar voor de beginnende computeraar soms
erg ondoorzichtig. Vragen waar wij regelmatig
mee geconfronteerd worden zijn; “welke
aanbieder is voor mij interessant?”,
“ADSL of Kabelinternet?”,
“hoe zit het met de beveiliging?”


Om op deze vragen antwoord te
kunnen geven hebben we natuurlijk
eerst wat meer informatie over de klant zelf nodig, op basis van uw eisen kiezen we dan samen een provider uit die voor u de beste “prijs-prestatie” verhouding heeft. Vervolgens kunnen we desgewenst het hele traject van aanvraag tot oplevering voor u uitvoeren. Ook het installeren van beveiligingssoftware, het installeren en configureren van uw emailprogramma behoren tot de mogelijkheden die u door ons kunt laten uitvoeren.
Draadloos of WLAN
Indien u, buiten eventueel uw vaste werkplek, beschikt over een notebook wilt u natuurlijk vanaf de bank zonder bedrading van het internet gebruik kunnen maken. Hiervoor is een draadloze router of een accespoint nodig. Veelal zijn deze standaard nog niet beveiligd terwijl dit natuurlijk wel wenselijk of naar ons idee zelfs een vereiste is. Wanneer u twijfelt aan uw beveiliging is daar vaak alle reden toe, ook hierin kunnen wij u adviseren en desgewenst de installatie en configuratie volledig uitvoeren. Wanneer er meerdere PC’s aanwezig zijn kunnen we hier een klein netwerkje van maken waardoor u vanaf uw notebook ook gewoon van de printer die aan uw vaste werkplek verbonden is, gebruik kunt maken.
Wij zijn op geen enkele manier gebonden aan bepaalde aanbieders of providers, door onze samenwerking met Bazoeka Internet, http://www.bazoeka-partner.com/bis4522, zijn we in staat om een uitstekende vergelijking tussen de verschillende providers te kunnen maken waarbij u als klant natuurlijk het laatste woord heeft.
Een minimaal vereiste voor PC's die in verbinding staan met internet is een goed werkend antiviruspakket, wij adviseren ESET NOD32 antivirus of ESET Smart Security. Voor vrijwel alle besturingssystemen is een pakket beschikbaar, voor meer info kunt u ons mailen info@luijtcomputers.nl of een kijkje nemen op www.nod32.nl


Luijt Computers heeft in de laatste jaren een grote klantenkring opgebouwd van senioren en beginners, juist deze groep vergt wat extra aandacht. Voor deze klanten bieden wij graag de mogelijkheid om, op uurtarief, uw specifieke vragen te beantwoorden en u in
“Jip en Janneketaal” wegwijs te maken met het internet of diverse programmatuur, u krijgt dus privéles maar specifiek gericht op uw vragen en wensen.