Luijt Computers

Zeglis 5

1813 SG  ALKMAAR

Tel.: 06-53104546

E-mail: info@luijtcomputers.nl

Luijt Computers   -   Zeglis 5   -   1813SG  ALKMAAR   -   Tel.: 06-53104546   -   E-mail: info@luijtcomputers.nl
Eindelijk advies op maat!
Notebooks
Basis + Pc's
Voor wie geen behoefte heeft aan zware multimedia applicaties zoals 3D games of zware grafische applicaties, kunnen wij een zeer stabiele basis PC bouwen. De "Basis +" serie is een basissysteem maar opgebouwd uit absolute A-merken en A-kwaliteit componenten. Deze systemen worden op maat voor u gebouwd echter de basis, moederbord, processor, en geheugen staan vast volgens een architectuur die zich in de praktijk inmiddels dubbel en dwars heeft bewezen.
Systemen
De XL-R-8R serie

Wij hebben ervoor gekozen om maatwerk te leveren, datgene wat de klant wil leveren zonder concessies of compromissen. Hierdoor hebben we dus geen assortiment van een aantal standaard PC’s. Wel hebben we een globale verdeling van systemen in drie groepen, de basis+ PC’s, notebooks, en de echt zware jongens; de XL-R-8R (accelerator) serie.
Notebooks zijn er in alle soorten en maten, of het nu gaat om een “desktop vervanger” die veelal een flink scherm moeten hebben en geschikt moet zijn voor spellen of misschien wel juist een Netbook die uitblinkt door zijn kleine formaat en bijbehorende prijs, bij ons bent u ook hiervoor aan het juiste adres. In het notebook segment leveren wij natuurlijk de reguliere merken maar kunnen ook een BTO (= built to order) notebook leveren. De BTO notebooks kunnen voorzien worden van diverse groottes van harddisks en geheugen en ook qua processors zijn er diverse keuzes mogelijk.
De grootte van harddisk, hoeveelheid geheugen en snelheid van de processor wordt in overleg met u bepaald. Wij hebben de ervaring dat iedere klant individuele eisen heeft die ook om individuele oplossingen vragen, om deze reden voeren wij in ons assortiment geen "standaard sets" waar niet van af te wijken valt.
Onze XL-R-8R (accelerator) serie is de Multimedia Kampioen binnen ons assortiment. De configuratie van deze machine loopt gelijk aan de allernieuwste ontwikkelingen op Multimedia gebied. Deze systemen worden altijd apart geoffreerd en samengesteld met de laatste technieken, razendsnel geheugen, een VGA kaart met de nieuwste chipset, een CPU uit de nieuwste generatie, snelle schijven maar dit alles natuurlijk in een aantrekkelijke systeemkast die voldoende ruimte biedt aan groei omdat we weten dat de veeleisende klant regelmatig uitbreiding wil.

Dankzij de voortsnellende techniek is het voor ons niet mogelijk hier een vaststaande prijs aan te koppelen hetgeen betekent dat een XL-R-8R altijd voor u op maat wordt gemaakt en samengesteld. Indien u hier interesse voor heeft kunt u een e-mail sturen naar:
info@luijtcomputers.nl wij nemen dan op korte termijn contact met u op.